Tuesday, 5 May 2009

Want to build your own dream house??

Kali ni aku nk share ngan korang sume pasal satu website. Website ni Teacher aku yg ksik time klas English kt Kolej kast week. Dalam website neh, korang buleh la act cm arkitek nak design rumah idaman korang. Best3..Die ade bnyk fetures like Funitures, Wall, Lampu-lampa and macam2 laa... Tapi rumah ni buleh buat setingkat je. Tapi aku rse korang akan satisfied ngan website neh...Bagi sape2 yg berminat boleh la klik kt sini.. Menarik taw~Nanti lpas da buat korang show off ar kt member2 [bajet]..Rajen2 la klik kt pic tuh eh..tgk rumah hasil design aku.. Selamat Mencuba!.. to0dles~

2 Ucap-ucapan untuk izzah:

shazni~wafiuddin.. said...

kire nyer mcm gmes
the sims ar
nie.
kn3..

mIsS.Ladyb0sS said...

urm,,,
lebeyh kuang ar..
tp,x de org tggl kt stu ar~
best3,,try ar..

+Pengikut2+