Sunday, 17 May 2009

Thank you teacher!!


Terima Kasih Cikgu..~ Tu sje yg mampu aku ucapkan.Jasa cikgu2 amat aku hargai dan tidak dapat dibalas.Walaupun aku nakal2 kt kelas,cikgu2 tetap layan aku cm biase je..waw..Nak jdi cikgu ni mm kene tabah~ This year aku x dpt nak wish pape kt cikgu2 aku..Sebab aku dok jauh..Nak call tataw nk ckp ape [segan snanye]..Nak hantar greeting cards , email2 cikgu lak takde,,hurm,,So, aku on behalf of my classmates,[mlantik diri sndiri] rse bertanggungjwab utk membuat sumthing utk show our appreciation to my teachers..Maka dengan ini tercepta lah a greeting card..Dengan bantuan Nabilah Hanis insyaAllah kad ni akn smpai kt cikgu2 kt sepintar.. Well,, act, ucapan terime kasih ni bukan je utk cikgu2 kt sepintar,,malah cikgu2
kt Tadika Aiman,SRAH,SMAH dan SMAKH..I luv ya All teachers!!
Some pics of my teachers~

Bersame Mama Farish...cegu Chemistkuh yg always bersemangat..


Wif cegu Ruwaida..Our class mama~

ustzh hashimah n tcr shaja..

Wif Mrs Diyana at SMAKH~

3 Ucap-ucapan untuk izzah:

jack said...

oi ko bgoss
hahaha

mIsS.Ladyb0sS said...

aku taw da aku bgos..!!
hik3

zack said...

sepintar ??


ak ase semacam je bile sebut sepintar...


wakakaka~

+Pengikut2+