Friday, 31 July 2009

Housemates

From the front: kyra,munirah,raby,izzah

Aku nk perkenalkan K.R.I.M
Penghuni2 D1-1-17,
K.R.I.M stands for Kyra,Rabi,Izzah,Munirah [cumel en??]



Well, aritu kteorg gi shopping..
Shopping barang2 umah..cewwah~~
And kami sempat snap few pictures...
[shopping pn smpat pose!]






Angkat2 beras~ [aina struggling nak angkat beras]


pilih2

brang2 kami!!


time nak bayar!


chillin out after shopping!






dak tembam n keding~~

6 Ucap-ucapan untuk izzah:

MoOnIe said...

hehe..munirah?hehe..izzah kmslm kt dye ek..ckp nme kite sme..

IRFARN said...

tidak ku brape paham bnde yg ko bwat ni.more explaination please??

mIsS.Ladyb0sS said...

Mo0n: hahaha,,wokeyh2~~

Apam: ko xpaham?? kami pgi shopping brang2 rumah, then sambel2 beli brg tu kteorg posing snap gamba la..after that, kteorg gi singgah kat warung dpn kedai tu nk gi minum n beli dinner.. pehe??

IRFARN said...

wihh
aku silap hntr upenye
bkn aku x paham cite nim
tp aku x paham tag yg ko buat kt bwh tuh
psl lgu2 tuh
kah3.cmne aku leh silap kmn kt post lain
haihh.koya2

mIsS.Ladyb0sS said...

koya?? wakaka..~ snang je la yg tag tu.. ko on je lagu dr phone ko or mp3 or laptop.. then utk jwb soklan tag tu ko amek dr title lagu2 yg ko tgh dengar tu. utk jwb soklan 1 amek title lgu 1st yg ko dgr, then nk jwb soklan yg 2nd, ko next je la lagu yg ko nga dgr tu..
paam??

IRFARN said...

ooooo.semudah 'abc' upenye.lg 2 mggu aku post tag tu.aku pnjm2 je laptop org skrg ni.2mggu ag going home!!!yeaaaa!!!!

+Pengikut2+