Friday, 17 July 2009

aku vs PONTIANAK


Alkisah tepat jam 7.45mlm after maghrib aku,Nabilah,AIN,munir[roomate] gerak2 dr Desasiswa1 UNITEN muadzam kt Kampus Akademik for My Heart Karnival 2009.. Sesampai je kt karnival tu dgn menaiki bas [bajet jauh] kteorg gi a kat part cm pasar malam.. kt pasar malam tu nk beli makanan kene gune duet..of cos la kan.,. tp at the same time kami ade kupon utk msuk games ke movie screening ke org whatsoever. So utk mengelakkan pembaziran kami pon decided nk msuk la hunted house! hehehehe~


Aku ngan ain ni p.e.n.a.k.u.t.... tp tetap ku gagahi msuk jugak rumah tu [sje menggedik!].. msuk2 je tibe2 jeng3..npak sumthing yg rambut pnjg ngan baju putih [pontianak la kununnye]..time tu x tkot sgt gi,,, pas da half way, aku nmpak something yg aku tkot which is P.O.C.H.O.N.G.. heee.. time tu aku da x tngok depan aku tros pejam mate pgg kwn aku! rely kt die jew!! jalan2 ag beg aku kene tarek..langkahku smakin pantas pastu tetibe kwn aku tarek aku rupe2nye ade 'hantu' merangkak then aku rse kaki aku ade something pegang then aku tolak die,,huahuahua..~ nk dijadikan cite aku x nmpak kipas kt depan,,maklumlah jalan pejam mate... then aku trlanggar tros trjatuh!! huuu~ malu gak poseng sbb ade seniors kt dlm tu,,[saket dow jatuh!!] takpe2 pengalaman,, habis dinding2 dema aku robohkan,,,huahuahua... sape soh wat pakai kotak n sape soh takut2kan aku! padan muke!! yg klaka nye hantu kt dlm tu tolong bangunkan aku trjatuh,,hahaha,,beik gax hantu tu an!! huhuhuhu~~ Last2 kami empat2 org rempuh je pintu yg kecik.. pastu kene marah ngan abg yg jage tu cuz kami rosakkan pintu depa!! hahaha,, aku pduli ape janji dapt kuar dr tmpt tu!! kuang3..


Ala snanye hunted house tu x de la tkot sgt! tp sbb gelap and bunyi2 die mengejutkan sbb tu nmpak cm tkut.. hahaha,,,mmg klaka aa kt dlm umah tu!! and aku rse aku x nak da la msuk rumah hantu,,, tkot!! kih3.,.,. saket tekak akujerit. ..[aku jeritkah??] ..Esok kami planned nk pi tgk Ice age 3 ngan transformer!! yeay.. [enjoy sakan noh!! isnin ade quizzes!! kuang3]


sekian~~

6 Ucap-ucapan untuk izzah:

IRFARN said...

weihhh
nk pg tgk wayang xajk aku
cite transformer ngan ice age lak tuh...jeles aku....

mIsS.Ladyb0sS said...

ish,,
mne de nk tgk wayang!!
aku nk pi tgk movie
screening jew lah!!
kt dewan kuliah
muadzam ni mne de wayang!..
ice age best!
transformer kureng aa!
anyway, kan aku kte
dtgla sni!!
klu ko nk tgk..
huhuhuh~

mIsS.Ladyb0sS said...
This comment has been removed by the author.
IRFARN said...

ooo
mne thu ko ni kaki wayang gak
mne aci camni
uniten muadzam ad
uniten bangi xde.xaci2
aku nk komplen kt pejabat admin
haa.nnt aku ad mse aku drop by
tgguuuu

jack said...

bapak kelaka cite ni dowhh
aku bg ko lima bintang
hahahaha
so trpakse ko coll aku lagi
hahahahahahahahahhaha
syg ko dak gemok
wekkk

mIsS.Ladyb0sS said...

uit2..gmok2
shut up!
sensitip!!

+Pengikut2+