Saturday, 30 April 2011

sekadar luahan hatiku~


as a student
saya tak mampu nak tanggung semua. saya sama seperti korang
saya harap sangat korang faham.....
korang student saya juga student..
saya bukan manager bole bayar double sampai bile2..
saya pun mendapat benda yang sama cam korang...
korang takde duit, saya pun duit ade limit.
saya hope sangat korang faham....

Saya tak sangka kamu buat cmni.
walaupun nampak cam kecik,
apekah aku dikategorikan sebagai teraniaya?
mintak maaf kalu saya da tak cam dulu dengan kamu
bukan bermakna saya tak maafkan kamu,
tp cukup lah rasanya kesabaran yg patut saya ada utk berhadapan ngn kamu.
saya takut kalu saya terus menerus cm biasa,
dosa saya akan bertambah kerana perasaan geram,marah, atas sikap kamu
jadi ada baik nye saya make a move and find my own way
saya rasa saya good at pretending..
sebab selama kite berkawan saya cuba utk sabar and pretend takde pape yg berlaku
awk tolong la muhasabah balik sikap awk
yg boleh dikatakan agak 'jual ikan'................

dedicated utk dia dia dia dan dia...... T_T


"Sebaik baik manusia adalah yang bermanfaat kepada orang lain"

salam dari Besancon, France


3 Ucap-ucapan untuk izzah:

yad_element said...

zzzz.. ehh... nice blog.. come to my belog if u have time.. iam new here.. err

Mohd Shazni. said...

weewitt..emo sket n3 kali nih izzah..lalal~

Gadis Pantai Timur said...

lame tak dengar citer ko izaah...dah lame ko x menyibuk kat wall gb ak..miss u..

+Pengikut2+