Sunday, 31 October 2010

di Tag olehnya


waah nampaknya aku di-tag si abg ARD *sile tekan kalu nak tgk blog beliau* da lama x bermain  fam tag men-tag ni ...... aku gune broadband kt Uniten je.. LAN slow sangat. x mampu nak feed addict aku towards internet.

 5 pasal saya bila ber-broadband..


Bila ber-broadband, perkara wajib yg sy akan buat adelah... 


1. check fesbuk... Dulu aku punye la memandang rendah kt si fesbuk ni.. namun aku la salah seorang pen-surf-nye yang setia... namun blom sampai tahap ADDICT lagi yee..

2. Online YM .... Actually yang ni automatically on9.Tapi aku tgk after tgk fesbuk, tgk sape2 yg on9. bl kacau2...

3. check e-mail.. tengok kot  ade e-mail yg menarik utk di baca..........

4. Bace iluvislam ^_^ .... nak tambah knowledge agama la kunun2nye... tp bile ade waktu senggang je...

5. tengok Berita Harian Online . almaklumlah kat sni x mampu nak beli newspaper. jadi manfaatkan la laman2 sesawang Berita Harian Online utk tawu isu semasa. pun juga kalau ade masa lapang..... dan ianya PERCUMA !!

jadi saya pun nak tag kengkawan saya.. Makesure buat!
1. Siti Syafiqa
2. Epah
3. Shazni
4. Zaiyad
5. Apam
6. Izzat Syamil

3 Ucap-ucapan untuk izzah:

ard said...

time kasih sebab sudi buat ye dik. hahaa..

IRFARN said...

aku ad satu soalan nk tnye..5 pasl sy?psl tenet ke psl ape2 je?

~ika~ said...

yg no 1 tuh name aku ekk
wakakakaka
so aku kne wat la ek???
hahaha

+Pengikut2+