Wednesday, 17 February 2010

Miss Nurul Ajlaa bt Ridzuan


Aku ade sorg bf [best fren]..name die NURUL AJLAA bt RIDZUAN aka ALA... Aku knal die time aku kt SEPINTAR semarak namamu, aku pn x sure cne aku blh baik ngan die, sbb mule2 aku knal Aima dlu,,hermm~~ tah la...

So,  harini hari tua die!! so aku buat entry special utk die.........

Happy bday to u,
u were born in the zoo
happy bday to ALAWE the kanggaroo
happy bday to u!!!!!!!

yea yea ajlaa dah tua, wek ko dah tua, buat la cre dah tua eyh!
dah moyang da kawan aku sorg ney
aku doakan ko panjang umo n dimurahkan rezeki,,
n bila da murah rezeki tu, jgn la sesegan nk blanje aku NANDOS eyh!!
hihihihi..........hadiah utk ko x de,, aku just mampu kirimkan doa je utk ko,,
klu ko nak hadiah ko kene dtg MUSHA dlu,lalala~

pape hal pn ko member terbaik aku ah!!

kaco die tga bace Al-quran,,huhuh




4 Ucap-ucapan untuk izzah:

iqa pika said...

ak tggu ko wt entri spesel tok ak on my bday later k..it will b on 10th march.. theee heee

izzah said...

erk,,haha,,cess,,, sibuk je ko yah!!

Izzat Syamil said...

cam tak ikhlas jek kasi spesel entry utk besfren ko..hahah..

izzah said...

eyt,
keikhlasan tidak dapat di-judge thru entry blog oke,,,
huhuhuuh~ ter-poyo plak

+Pengikut2+