Sunday, 14 February 2010

Yeeha~


Kan ku panjatkan kesyukuran kepadaNYA sebab finally aku da abes EXAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kegembiraan yg x dpt nk digambarkan, org2 yg hadapinye je faham,.. haha,., so, alhamdulillah jgak after 18 hours journey aku pn sampai la kt my rumah!! 
 14 hours dalam flight mmg memenatkan, almaklumlah direct flight,, mcm2 dugaan, aku mabuk udara ke? pelik disitu ye.. nk kte 1st time x jgak, maybe aku penat sgt2 kot,, travelling for about 2 days, mmg penat.
This time aku chose 



Aku chose ke? mak aku yg chose, aku naik je~ oke la jgak, sbb nk cepat en,so terpaksela neik yg ni...

villa de avenue~


woaah,,lega rasenye da sampai, ate mane x nye, slame ni asek menumpang kt rumah org lein en, ni dpt gak a mrase dok rumah sendiri..[although just rent it]..maka bile da dok rumah sndiri ni boleh la buat suka suki hati,, 

           PLANNINGS FOR THIS SEM-BREAK: 
  1. SHOPPING
  2. Spent time with family
  3. Got to London
  4. hang out with ABDULA n SALMA
  5. Lepak2
  6. blaja masak mungkin..
List bkn mein banyak, bajet cuti cm sebulan je~  alah, aku rse sempat je nk buat sume2 ni in 2 weeks tim,, haih, cuti 2 weeks je,, xpe la,,stended cuti uniten paleng lame, engat ag pacik hashim ke hisyam, tah la, pacik bas la yg kompem nye, " Dok ipts ne x blh cuti lelame, t rugi a baya kan, baya da la mahal, x kn nak bazirkan ngan cuti lelame" erm,,, btol gak tu,,[bajet cm sendiri baya].. x pe lah,,dugaan time study~


time on the journey cm biase la, new friends~ aku dpt kenal ngan sorg incik ni,dari taiwan, keje as akauntan kot, tah la, susa tol nak faham org2 blah2 situ cakap. die travel nk g germany , tapi singgah minggah sehari kt kl, sehari kt london then portugal, b4 arriving kt German. hebat tol die,,
 time aku neik flight tu pelik sket, sebab aku nmpak ramai rockers,, tup2 da turun rupe2nye grup2 amy search nk bt concert tour kt ireland,, ohh,, aku engat nak gak snap pic ngan beliau, tp aku pn da x de mood malam tu, so aku tgk je la die,, huhuhu~

tu je kot celoteh aku, aku nk spend mase SEMAKSIMA kt sni, t kt u da x de chance dah,, 
UNITEN dan isi2nye, dont miss me k!

adios~


6 Ucap-ucapan untuk izzah:

AkuZ.. said...

saya nmpk awk.. tp x sure.. tkot nk tego. heheheh =)

AkuZ.. said...

saya nmpk awk.. tp x sure.. tkot nk tego. heheheh =)

JonghunFieq93 said...

kesian la kat baby bwh nih
nk komen tp tkut banget nk scroll~!!

woahh!! izzah, alhamdulillah selamat sampai!

izzah said...

Akuz: asiah [btol en?] erm. laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..tego je la,,gdik btol.
act, sye pn rse tu awk,,, n taku nk tego jgak,,lalala~ btw, jmput la dtg rumah, kt leeds.. huhu

Najwa: haha,, horror kan,,

JonghunFieq93 said...

Izzah, kite nk kirim 4 keychain London..
nnt ble kmu smpai Malaysia kte byr:)
okeh??

izzah said...

najwa!!
kamu nk keychain?? oke2 je

+Pengikut2+