Tuesday, 20 April 2010

Debat intra UNITEN

dah lame x update blog tersayang 

last week aku off dari class kt musha ni utk pegi satu bengkel n pertandingan debat intrA. Dari bengkel2 tu aku dapat warm up balek debat dari dalam diri,, cewah~
Photobucket

at first aku asyek kate "nak balek nak balek!!!"
tp alhamdulillah Allah tetapkan hati aku lame2 aku rase seronok ngn debat sbb dapat bnyk info n warga wargi yg join debat ni friendly, feel like 1 family .

gelagat warga wargi debat uniten 

Abg jijul
(sifu)


Abg Rizal! -sempoi~
(co-sifu)

t-hah n kak yati

kak balqis n abg aril 

izzah-xtawu nme apekah-kak aisyah- fatihah - rowen-gobi-abg aril

lepas penat2 berdebat kami pegi kua jalan2

 


 

Jadi aku x rase rugi meninggalkan kelas selame 1 minggu,, 
insyaAllah  kite jumpe lagi ye kawan2!!


 



intel mode on

 

5 Ucap-ucapan untuk izzah:

Izzat Syamil said...

asl gmbar second last ko cm nk kene lempang jek?hahah..(kiddin)ape2 pn, tahniah kerana ko tlh jd seorang pendebat yg terbaik dan ter-power,,so ko leh la call ken skrng..hahah

izzah said...

erk,, ko slalu x puas ati ngn aku!
herm aku mmg terbaik tp x de kaitan ngn call ken!!! :P

Bakal translator said...

my new link
earth-allah.blogspot.com

izzah said...

what happened to ur blog?

Bakal translator said...

saje je tuka link.
wawawa

+Pengikut2+