Monday, 1 March 2010

Surprise!!!

First n foremost nk ucapkan ber-infiniti kesyukuran kpd Allah yang finally aku S A M P A I jugak kt MALAYSIA.. bak kate Latif SAHARAH.. herm,,mmg sahara pn,,panaaaaaaaaaaass memanjang,,nk buat cane da berade kt khatulistiwa yang panjang+lembab sepanjang tahun..maka Bersyukurlah..

Cam biase la 14 hrs kt dalam flight.. Tapi this time x se-horrible before. sebab along my journey aku tidoo je~ sedar pn beberape jam, bace novel then tertidur. Aku plak dapat tuka ke seat tepi yg 2 kursi n aku CONQUER both of them, so aku ble bareng2..hahaha... xde la se-hot mane story aku nk share..Ape yang aku banggakan is aku berjaya menjimatkan duet aku sebanyak RM30 dari menyewa tv kt air asia tu dengan tido n bace novel..yeeha..Satu record yang memang patut dibanggakan..(belagak kemain~)

novel ni mmg superb..


Ni baru HOT..
Student uniten da blh tgk result mereka after 2 hari kene prank ngan uniten..namun begitu aku selaku student PC-Pelajar Comel, uniten selalu menguji kesabaran kami dengan menangguhkan ke-tahuan result kami.so we have to wait until da stat sem baru boleh tengok...
Time2 tu da ilang la ke-cuakannye... As aku turun dr flight, aku dpt msg dari si Tambi kate result da blh tgk, maka aku pn reply la txt die yg aku senanye still kt airpot.. sesampainye aku kt Kelang, aku pn meng-on9kan diri n dengan hati yang terbuka dan x cuak langsung aku on la info.uniten.edu.my/info utk cek result yang dinanti-nantikan... jengjengjeng..

GPA: 3.81
CGPA: 3.74

aku terkejut sangat2..sebab x sangka result aku better dari last sem.. But ape yg aku sedehkan is ENGLISH aku B+..apekah??Photobucket padehal result english aku x se-terok result2 yg lain,,namun ku redha, aku ni x hebat english,xpe2 izzah next sem cube lagi..  sekarang ni pn still dalam mode terkejut.. hihi

Aku bersyukur sebab nak2 exam tu aku bz ngan persatuan usrah dan lain2..although x dpt 4.0,Tapi result aku alhamdulillah dapat maintain...maka benarlah firman Allah s.w.t:

Wahai orang-orang yang beriman,Jika kamu menolong Allah,Allah akan menolong Mu dan akan meneguhkan kamu Muhammad:7

Special Congrates buat IZZAT n WANI both of them got 3.88..woih,..terer btol.. Safuan 3.74..Not bad bro!! n kawan2 lein still x dpt nk dikesan.. 

kjap lagi bas aku g muadzam akan tiba..pkol 2.30ptg.insyaAllah akan ku bukak lembaran baru dengan hati yang lega dan azam yang baru.. t aku post lein lah!

sekian celoteh Izzah... maassalamah wailalliqa'..
Photobucket

3 Ucap-ucapan untuk izzah:

beLLa bLoG said...

congratssssss!!!!!!!!!! ^_^

izzah said...
This comment has been removed by the author.
AisYa HuMaira' said...

tahniah.....
moga sukses sokmo fi imtihan...
najah fi imtihan...yeh!!!

+Pengikut2+