Monday, 2 November 2009

Sem-Break 2


Sambungan posting aritu..................


1. Batu Pahat.....

Act, this second week aku x de wat pape pon. Just sat at home, Jage nenekku terchentaa,, Other than that, tgk tv..Not really ape2 yg mnarek this week....

2. Klang..
On wednesday lAK,aku gerak ke KLANG, nk amek barang2 yg ma aku post dr UK nk bawak blek UNITEN,,haih,,makin banyak la barang2 t kt dalam wardrobe... Disamping itu,aku teman kazen aku gi Shopping! my hobby,,,huhuhu~

3. RESULT!! 30th October 2009
Ni satu hal, ari sabtu supposedly result da kua. Aku da tgk time kol 12 tghari, namun begitu, diuar-uarkan pkol 8 pm...Maka aku tunggu la 8 pm, pkol 6+ ade sorg dak member aku ney dgn excited nye mnghantar msg kt aku "Weyh.result da kuar."..waah..aku pon ape ag, sepantas kilatnye pon on la laptop,, nk cek a result aku yg x seberapa uh, on punye on,, tibe2, result aku x kua,,mmg la x kua ag, cuz blom kol 8..ish,gedik sungguh bkk awl,, Xpela,,dengan hati yg pnuh redha aku pon tgg la after maghrib baru la on,,then after maghrib n dinner, aku dgn jantungku ber dub dub dub dub,,berdebar2 on la blek kt info.uniten nk tgk result aku,, Dengan penuh berhati2 aku log in to the portal... However, the result still x kua?? Aku pon pelik aa,, g tgk kt fb, rupe2nye depa [geng2 klas] kate, JPA x baya ag fees kami,, so kami x dpt nk tgk!......... Terpaksela tunggu until hari isnin............................................... mmg menguji kesabaran kami...

Kembali ke Hutan
Alhamdulillah, dat Sunday aku pon membawa diri ke Muadzam Shah Darul Hutan, walaupon hatiku x rela,,,ku gagahi jua,,, Sampai kat Muadzam pon da pkol 7+, sampai je kt Ilmiah, aku pon angkut la barang2 aku yg banyak itu ke bilik,,yeay,,rumah ku same gak,, DI1-01-17..rumah K.R.I.M...Pkol 8.30 amek barang kt stor,,siyes mmg pnat sangat2 malam tu, n dat night gak a settlekan punggah memunggah barang2..

Isnin........
1st class started on 11 o'clock,,so dont have to rushing too much. Agak excited a time nk gi 1st class..1st class is COSTING... apela costing tu en,,x pna blaja pun! tp x pe lah..1ST class da dapat dok kt bangunan yg baru siap.. Best wooo.... tunggu2 after 30 min, x de lecturer dtg, So, kawan aku, Miley, ajak kami sme g registrar nk pgi tgk result....................

Jantung ber-pump dengan lajunya! tkutnye ngan ape yg aku akn dapat for the final exam result....And Alhamdulillah,aku dapat result as ape yg aku targetkan malah aku mejangkaui target yg aku nak....n Aku berpuas hati dengannye..ALHAMDULILLAH

InsyaAllah sem 2 ni aku nk blaja rerajen,, nk mulekan dgn Azam n Semangat yg baru.. Nk msuk dlm Dean's list,,hihihihihihi... Lgipon, Aku x nak elaun aku kene potong 30%..wuuu,,cuak3.. Hopefully dijauhkan ameen.....


6 Ucap-ucapan untuk izzah:

IRFARN said...

slps sekian lame aku tggu,ad gk smbgnnye.hihi

mIsS.Ladyb0sS said...

yess!
musti2,,,
act, cite ni ade related ngan ko sket,,
If ko prasan n IF ko bace
start dr awl sampai abes!!

IRFARN said...

hahahaha
first2 aku bce pn da nmpk sket
skali lg bce nmpk lg sikit
hik3

mIsS.Ladyb0sS said...

ohhhhhh...........

aku x paam!
lalalala~

IRFARN said...

ape yg ko xpaam??
aku prasan la psl ko ckp post ko tu ad kaitn ngn aku sket2.heeee

mIsS.Ladyb0sS said...

ouh,,
hihihi..
paham da!!

+Pengikut2+