Friday, 11 March 2011

AkTIBITI katanyaa

Assalamualaikum Guys. Dah lama da saya tak post kt blog ni. Almaklumlah wondergirl kan banyak aktiviti join. Non stop since 4 weeks ago, dari stat masuk dari cuti.
moh kita usha2 ape yg saya join along the month.. 


1st week after cuti dimulai dengan program Ridan Hill 2nd Challenge. 
Time ni kene jadi Chief Makanan. Kalut saya dibuatnya nak pikiaq mau makan apekah.
  
Keesokannya pulak saya join program under SIFE, kene ajar2 anak2 orang Asli.. 
Thanks to Khairul, Fadhilah and Hakim comel sebab kasi akak pelam yg sungguh masam tp sedap ^_^

Pada Maulidurrasul yg lepas plak, saya terpilih untuk join perarakan Maulud wakil UNITEN.
dapat baju free. cantek kan hahaha 
and kami menang 1st place! 
alhamdulillah.. tp tu bukan lah matlamat utama. Saya join sebab nak mengimarahkan suasana Birthday Rasulullah s.a.w 


NEXT

 Saturday until Sunday of the week saya join bengkel Teater
for 2 days, well actually 4 days tp ter miss 2 hari haha


Next weeknya which is last 2 weeks, saya join 

KEM PEMANTAPAN AKADEMIK CEMERLANG

anjuran COBA (College of Business and Accounting) yang bertempat di Taman Negeri Endau Rompin pada 25th Feb until 27th Feb 2011
Sungguh menyeronokkan dan bermanfaat.


tup2 hari jumaat tu plak Sir Paan forward msg kata ada tounament Badminton utk 40%marks of assesment..
oh sungguh menakutkan sbb saya tak terer main badminton..
and kami kalah hahahah teruk kan. takpa lah still kanak2 lagi la dalam dunia badminton ni.


Esoknya after the tournament 
saya ke kuantan untuk menghadiri pengisian Rohaniku di 

MUKHAYYAM DAKHILI

anjuran UIA kuantan. saya drive dari Muadzam ke Kuantan.
 maap ler takdak gamba untuk yang ni haha

and ni yang laaaaaaaaaaasst skali after the tournament badminton tu Sir Paan rajen plak nak buat ala2 farewell party untuk our Badminton subject..

Sedih plak dah habis klas badminton. pasni petang2 takdak la main badminton dah.
terbantut hajat nak kurangkan berat badan lalala.
kalu takdak kelas confirm2 la lazy nak main badminton sendiri2.
kalu jogging lagi la..
harapan hanya tinggal kenangan je laaa... 

minggu ni pulak adalah study week untuk Final Exam yang bakal menjelma on 21st of March 2011.
maka this week pulun study. ada yang mintak saya guide for certain subject maka saya buat kind of tutor class untuk membantu kawan2 seangkatan semaksima mungkin.
kata depa 

' Takkan kau nak maju sorang2 je kot'

hahaha mendalam maknanya tuh... 
sekian...

1 Ucap-ucapan untuk izzah:

Mohd Shazni. said...

waw..bzzzz nye mizs izzah nih..
penuhi masa dengan bende2 yg bermanafaat..bgus izzah..keep bz..tp jgn smpai tinggal ibadat lak yep..
btw..gudlurk..k..wsalam

+Pengikut2+