Friday, 23 July 2010

Booth Kelab 2010

Date: 21 July 2010
Venue: Perkarangan AA dan AB
Masa : 8am - 6pm

Assalamualaikum kawan2.. Saja2 nak berceloteh seketika. Cerita sket pengalaman menjaga booth persatuan. Hari Rabu lepas aku ditugaskan untuk menjaga booth Persatuan Pengajian Islam (PPI) and booth Kelab Debat.. fuuh,,, penat wey,, dok kt bawah khemah atap zinc dari tghari hingga ke petang. Lamo woo,, Time jaga booth tu kami telah dibahagi-bahagikan tugas dan aku rasa sungguh 'bertuah' apabila dipilih sebagai

S K U A D  H E B A H A N

which are tugas yang paling penting yang akan menerangkan most about PPI katanya laa. Memang hebah habislah, cakap tentang tu ini.. hemm,, malu jugak la sebab although aku ni banyak cakap, tapi bab nk promote2 ni lemah sket. pelik jugak aku nape la aku x suka promote2..haihh.. Oh aku tawu sebab aku kan P E M A L U lalalal~Saket tekak den dibuatnye mane tak nye, booth kami dekat ngn speaker DJ jadi suara yang merdu ini terpaksa melawan kadar volume speaker tu.... Walaupun on that day aku ade a few kelas, aku tetap merajen2 kan diri untuk jaga booth tu,almaklumlah tanggungjawab dan amanah yang telah diberikan kene la laksana dengan penuh bertanggungjawab *insyaAllah... Tapi sebab excited sangat nak jaga booth, sampai kat kelas tu dah x senang duduk,, hahahah ape la merepek je~


 Selain dari itu, aku sungguh seronok apabila kami pakai baju PPi yang baru!! fuuh cantek2 (spt pic diatas),, ramai orang puji.. after kami da siap2 kemas pegi la ke CRK ade pacik2 tanye "Sekolah mane ni dek??" "skolah?? x delah kami dari Uniten" waah x sangke rupa2nya kami ni muda lagi,,macam budak2 sekolah..weweeet~~ Namun ade jugak yang kate kami marhaban.,. huhu ade jugak yang kata kami ni kumpulan nasyid dan lain2 lah segala jadah gelaran..... Namun kami tetpa seronok pakai baju kaler Petronas tersebut..........

Tambahan lagi pada hari kejadian aku juga kene jaga booth Kelab Debat tercinta. tp takde la jaga sangat pun since that tugas aku lebih besar di PPI .. Tapi aku tetap promote kelab debat!! yeeeha! Thanks to Nafili sebab die jaga dari pagi sampai la petang.. rajin sungguh, Thanks to the rest juga kerana rajen turun padang untuk jaga booth.... Anda sume mmg cool! 


3 Ucap-ucapan untuk izzah:

Izzat Syamil said...

pemalu la sgt..hah

ard said...

haha... kaler petronas.. hahha

izzah said...

Izzat : aku memang pemalu larh!!
Amad: err,, haha ramai yg kate begitu

+Pengikut2+